forum quote programmeren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »
Stefan Renne

stefan Renne

25/05/2010 22:57:36
Quote Anchor link
Ik ben voor leer doeleinden bezig om phpbb in het klein na te maken waarbij je dan gebruik maakt van de phpbb database. Het enige wat me nog niet lukt is om de quote bb codes om te zetten naar daadwerkelijk quotes, kan iemand me hier aub mee helpen?

dus quotes als
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[/quote:37c9kscg]
en
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    [quote="Leafar3456":37c9kscg]


alvast bedankt!
grt stefan
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 20:47:07
 

25/05/2010 22:59:52
Quote Anchor link
En wat heb je al geprobeerd?
Heb je al naar de code van phpbb gekeken?
 
Stefan Renne

stefan Renne

26/05/2010 09:03:12
Quote Anchor link
keb nu pas het weergeven van forums, categorieën en topics (zonder bb natuurlijk), avatars.
Ik heb natuurlijk wel naar de code gekeken maar kom dr niet echt uit wat betreft bb codes
 
Stefan Renne

stefan Renne

26/05/2010 11:42:17
Quote Anchor link
het is me met preg_replace gelukt om de quotes op een "normale" manier te weergeven
 
Stefan Renne

stefan Renne

27/05/2010 16:27:18
Quote Anchor link
en als je nu een string hebt laten we zeggen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
lalalalala [quote="stefan"]quote[/quote]


hoe haal je daar dan uit dat de quote door stefan is geschreven?
 

27/05/2010 16:29:26
Quote Anchor link
Regex, moet je een capture group om bouwen.
Zoiets dus: /\[quote="([^"]+)"\]/
Mag er geen " in de naam van een gebruiker oid bevinden.
Gewijzigd op 27/05/2010 16:32:41 door
 
PHP hulp
Beheerder

PHP hulp

27/05/2010 16:51:31
Quote Anchor link
@stefan; graag niet bumpen. Gebruik de 'edit' knop als je toevoegingen hebt.
 
Stefan Renne

stefan Renne

27/05/2010 21:42:37
Quote Anchor link
@moderator, sorry
@Karl Karl en hoe weergeef je die naam dan? gewoon $1?
 

27/05/2010 22:14:35
Quote Anchor link
jah
 
Stefan Renne

stefan Renne

28/05/2010 09:17:41
Quote Anchor link
aaah het begint al ergens op te lijken

en hoe noteer je [/quote] dan?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

28/05/2010 09:55:17
Quote Anchor link
\[\/quote\]
 
Stefan Renne

stefan Renne

28/05/2010 09:59:32
Quote Anchor link
tis me al gelukt met $text = str_replace('[/quote]', '</blockquote>', $text);

super bedankt Karl!
 
Joren de Wit

Joren de Wit

28/05/2010 10:02:41
Quote Anchor link
Dat is ook een oplossing, maar je zou het in principe natuurlijk ook met 1 regex af kunnen handelen ;-)
 
Stefan Renne

stefan Renne

28/05/2010 11:52:44
Quote Anchor link
en met preg_replace van
Leafar3456:37c9kscg:
naar
Leafar3456:
, hoe doe je dat dan?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

28/05/2010 12:06:36
Quote Anchor link
Door met een regex het stuk tussen de = en de : te matchen en dat vervolgens in
Quote:
tussen de aanhalingstekens te plaatsen. Hoe de regex er precies uit moet zien, kun je natuurlijk eerst zelf even proberen uit te vinden...
 
Stefan Renne

stefan Renne

28/05/2010 12:09:24
Quote Anchor link
zoiets dan?
$text = str_replace('[quote=([^\"]+):([^\"]+)]', '
$1:
', $text);
 
Joren de Wit

Joren de Wit

28/05/2010 12:17:24
Quote Anchor link
Heb je het al geprobeerd? Zo op het eerste gezicht kan ik je direct al vertellen dat je regex niet klopt. Duik eerst eens dieper in het gebruik van regexen, wat zijn het en hoe moet je ermee werken? Dan pas zal het je lukken om een goede regex op te stellen...

Edit: Nu je waarschijnlijk aan het kijken bent naar hoe regexen werken, kan ik je wel een deel van je uiteindelijke oplossing geven:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$string
= 'ABCD [quote=Dsdf1EFG:123adsb]Tekst[/quote]';
$string = preg_replace('_\[quote=([^:]+):[^\]]+\]([^\[]+)\[/quote\]_i', '[quote="$1"]$2[/quote]', $string);

echo $string;
?>


Probeer nu zelf te begrijpen wat alle verschillende onderdelen van de regex doen. Zie dan direct dat je die str_replace() van [/quote] niet meer nodig hebt ;-)
Gewijzigd op 28/05/2010 12:30:21 door Joren de Wit
 
Stefan Renne

stefan Renne

28/05/2010 12:47:17
Quote Anchor link
tnx, ik zal t s doorspitten ;)
 
Hipska BE

Hipska BE

28/05/2010 13:08:21
 
Stefan Renne

stefan Renne

28/05/2010 15:41:55
Quote Anchor link
tnx voor de links, vooral die laatste sheet is handig, nu nog redelijk onbegrijpelijk maar wel handig. Op naar de volgende uitdaging :P

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[url=http://eu.playstation.com/:3fcqmr0z][img:3fcqmr0z]http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/stefan.png[/img:3fcqmr0z][/url:3fcqmr0z]


het weghalen van :3fcqmr0z bij Afbeelding lukt me maar bij kom ik niet verder dan [url=http omdat dan ook een : komt ....
natuurlijk kan ik dan wel eerst http:// veranderen in http// en dan een preg_replace en dan weer terug veranderen naar http:// :P maar daar leer ik natuurlijk niks van, dus hoe doe je dat dan?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.